Online cursussen

Start met de basisprincipes van de connectiemethode. Leer de natuurlijke relatie tussen U en jouw hond kennen. Ontdek de ware liefde tussen mens en hond, ontdek hoe U de relatie tussen U en uw hond kan versterken!

Leer de basisregels van het omgaan met probleemgedrag bij uw hond. Raak wegwijs in het gedrag van uw hond, leer uw hond te begrijpen zodat U op een correcte manier met gedragsproblemen leert omgaan.

Ga aan de slag met het complete pakket van 4 opleidingen!

Leer omgaan met uw hond en zijn gedrag in 4 stappen!

- Hondentaal kennen en begrijpen

- Waarom doet je hond wat hij doet

- Word de leider van je hond

- Je hond aan de leiband leren lopen

Heeft U een puppy in huis? Maar U heeft toch nog enkele vragen? U wilt de puppy de beste opvoeding bezorgen? Start met de cursus puppy opvoeding!

Word de leider dat jouw hond nodig heeft! Krijg meer zelfvertrouwen, bekom meer vertrouwen van uw hond!

Honden communiceren ook en niet alleen via het blaffen! In deze cursus wordt de hondentaal uitgebreid besproken, zodat U uw hond beter en sneller begrijpt! 

Deze cursus geeft inzicht in het natuurlijk gedrag van honden. Bijkomend leer je hoe er in het dagelijkse leven mee om kan gaan en hoe dit kan bijdragen tot een betere samenleving tussen mens en hond! 

Trekt uw hond steeds aan leiband tijdens het wandelen? Bent U het moe om op deze manier te wandelen? Bekijk dan deze cursus en leer op een correcte manier wandelen met uw hond.